Skip to main content

Bilal Sonses Gülüşü / fizy Top 50 Turkish Eylül 2021 indir - Bana sen yakışmıştın ya çok yazık

Bilal sonses'in wovie etiketiyle yayınlanan "neyim olacaktın?" adlı single çalışması yayında! Nerde o güzel günlerim nerde? Senin olsun her bişey acılar bana kalan. Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Sabrederim elin onun elinde olmasın.

Bana sen yakışmıştın ya çok yazık recep ivedik gulusu autotune bedava indir, beleÅŸ indir
recep ivedik gulusu autotune bedava indir, beleÅŸ indir from i.ytimg.com
Sabrederim elin onun elinde olmasın. Nerde o güzel günlerim nerde? Gittin ve yarım kaldım f#m g f#m yüzümden gülüşleri aldın, . Hepsi geçti gitti de, artık sende gelme. Hiç düşünmedim ki gerisini / bulamazsın benden delisini / yak bu dünya. Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derdee geçmez dediğim ne varsa hayattaa Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde.

Bana sen yakışmıştın ya çok yazık

Bilal sonses'in wovie etiketiyle yayınlanan "neyim olacaktın?" adlı single çalışması yayında! Photo shared by bi̇lal s♡nses on august 26, 2021 tagging @bilalsonses. Gittin ve yarım kaldım f#m g f#m yüzümden gülüşleri aldın, . Sabrederim elin onun elinde olmasın. Nerde o güzel günlerim nerde? Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Senin olsun her bişey acılar bana kalan. Bana sen yakışmıştın ya çok yazık @bilalsonses ❤ · gülüşümün sebebi gülüşün. O kokun yalan gülüşün gibi tamam. Hepsi geçti gitti de, artık sende gelme. Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derdee geçmez dediğim ne varsa hayattaa Geçmez dediğim ne varsa hayatta.

Gittin ve yarım kaldım f#m g f#m yüzümden gülüşleri aldın, . Senin olsun her bişey acılar bana kalan. @bilalsonses ❤ · gülüşümün sebebi gülüşün. Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Nerde o güzel günlerim nerde?

Bilal sonses'in wovie etiketiyle yayınlanan
fizy Top 50 Turkish Eylül 2021 indir from 1.bp.blogspot.com
Bana sen yakışmıştın ya çok yazık Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derdee geçmez dediğim ne varsa hayattaa ☛neyi̇m olacaktin☚ nerde o güzel günlerim nerde? Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Photo shared by bi̇lal s♡nses on august 26, 2021 tagging @bilalsonses. Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde. Gittin ve yarım kaldım f#m g f#m yüzümden gülüşleri aldın, . Hepsi geçti gitti de, artık sende gelme.

Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde.

Nerde o güzel günlerim nerde? Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Sabrederim elin onun elinde olmasın. Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Nerde o güzel günlerim nerde? Bana sen yakışmıştın ya çok yazık ☛neyi̇m olacaktin☚ nerde o güzel günlerim nerde? Hepsi geçti gitti de, artık sende gelme. O kokun yalan gülüşün gibi tamam. Photo shared by bi̇lal s♡nses on august 26, 2021 tagging @bilalsonses. Hiç düşünmedim ki gerisini / bulamazsın benden delisini / yak bu dünya. Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde. Bilal sonses'in wovie etiketiyle yayınlanan "neyim olacaktın?" adlı single çalışması yayında!

Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derdee geçmez dediğim ne varsa hayattaa Photo shared by bi̇lal s♡nses on august 26, 2021 tagging @bilalsonses. Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Bana sen yakışmıştın ya çok yazık Nerde o güzel günlerim nerde?

O kokun yalan gülüşün gibi tamam. fizy Top 50 Turkish Eylül 2021 indir
fizy Top 50 Turkish Eylül 2021 indir from 1.bp.blogspot.com
Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde. Hiç düşünmedim ki gerisini / bulamazsın benden delisini / yak bu dünya. Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Nerde o güzel günlerim nerde? Photo shared by bi̇lal s♡nses on august 26, 2021 tagging @bilalsonses. Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde. Gittin ve yarım kaldım f#m g f#m yüzümden gülüşleri aldın, .

Hiç düşünmedim ki gerisini / bulamazsın benden delisini / yak bu dünya.

Nerde o güzel günlerim nerde? Senin olsun her bişey acılar bana kalan. Hepsi geçti gitti de, artık sende gelme. Bilal sonses'in wovie etiketiyle yayınlanan "neyim olacaktın?" adlı single çalışması yayında! Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde. Sabrederim elin onun elinde olmasın. ☛neyi̇m olacaktin☚ nerde o güzel günlerim nerde? Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde. Hiç düşünmedim ki gerisini / bulamazsın benden delisini / yak bu dünya. @bilalsonses ❤ · gülüşümün sebebi gülüşün. Geçmez dediğim ne varsa hayatta. Nerde o güzel günlerim nerde?

Bilal Sonses Gülüşü / fizy Top 50 Turkish Eylül 2021 indir - Bana sen yakışmıştın ya çok yazık. Hepsi geçti gitti de, artık sende gelme. Geçmez dediğim ne varsa hayatta. ☛neyi̇m olacaktin☚ nerde o güzel günlerim nerde? Bi' gülüşün vardı ya devaydı her derde. Gittin ve yarım kaldım f#m g f#m yüzümden gülüşleri aldın, .

Photo shared by bi̇lal s♡nses on august 26, 2021 tagging @bilalsonses bilal sonses. Bilal sonses'in wovie etiketiyle yayınlanan "neyim olacaktın?" adlı single çalışması yayında!

Comments

© 2020 NoranM Channel

Designed by Open Themes & Nahuatl.mx.